Show 29 mrt 2015

Line-up zesde editie Zo104 show. Aanvang 14.30 uur de Schakel Gilze.

De band Middle Of Nowhere op 29 maart
Op 29 maart 2015 is de laatste show voor de zomer-stop. Deze zondagmiddag staat in het teken van Muziek. De Zo104 show brengt je een mix van beginnende muzikanten en internationaal talent.
Zo104 start met lokaal talent uit regio Dongen. Iris Trommelen, Wessel Graafmans, Sjors Verhoeven, Iris Meuwissen, Dana Bezemer en Jacco van de Sande die samen de band ‘Middle Of Nowhere’ vormen zullen de aftrap geven om 14.30 uur. Dit zijn echt kakel verse helden te noemen met hun leeftijd tussen de 11 en 19 jaar. Ze staan bij Zo104 voor het eerst in een grote zaal. Middle Of Nowhere spelen covers van hun favoriete bands en krijgen professionele begeleiding en coaching van Adjan Emmen.

Eerste gast op de bank Peter Herwegh
Peter Herwegh (Hulten) van Qguitars. Peter heeft een grote passie voor gitaren en timmert wereldwijd aan de weg met zijn eigen elektrische gitarenmerk ‘Brandin’. Daarnaast heeft Peter ook nog andere custom-made merken in zijn assortiment. Wat begonnen is als een verzamelpassie voor Valley Arts gitaren is inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste customized gitaren shops voor het high-end segment in Nederland en ver daarbuiten. Bekende muzikanten als Jan Akkerman behoren inmiddels al tot zijn ambassadeurs.

Hoofdgast Cesar Zuiderwijk 
Elf jaar is Cesar Zuiderwijk als hij start met gitaar spelen maar twee jaar later stapt hij over naar drums. Hij belandt in bandjes als The Ladybirds, Hu And The Hilltops en Livin’ Blues. In 1970 komt de vraag van de Golden Earring om Sieb Warner te vervangen. Cesar en de Earring blijkt een perfecte match. Bij de Earring worden zijn drumsolo’s een steeds groter spektakel. Zo groeit hij uit tot een drum icoon. Cesar heeft aan de wieg gestaan van de Nederlandse popmuziek van blues tot nederpop.
Cesar is buiten de band ook erg actief met eigen projecten. Zo opende Cesar de muziekwinkel Rock Palace samen met Rinus Gerritsen en als muziekdocent is hij betrokken bij War Child. In 2007 ontving Cesar Zuiderwijk de cultuurprijs van Den Haag. Ook tourde Cesar met eigen programma’s als:  Labyrinth, Alle Gekheid Met Een Stokje, Slagdroom en Drummoires.  Op de zondagmiddag 29 maart 2015 is deze legende te gast bij Zo104 en mag hij plaats nemen op onze rode sofa.

DJ’s Jeroen en Jorn in de Gilse Quiz
In de Gilse Quiz twee lokale DJ’s. Jeroen Denissen (Gilze) en Jorn Gerrits (Hulten) gaan hun muziekkennis testen maar moeten ook een aantal verrassingen verwachten.

Bart Nijssen in Column van Zo104
Als afsluiter op 29 maart is het de eer aan Bart Nijssen (Den Bosch). Bart is naast marketingstrateeg groot muziekliefhebber en werkt al zo’n 15 jaar als muziekjournalist: momenteel voor Rock Tribune Magazine, in het verleden ook voor KindaMuzik (tot 2006) en Aardschok (2007). Hij sprak in die hoedanigheid met bands als Nickelback, 3 Doors Down, Alice Cooper, Korn, Slipknot, Sepultura, Ugly Kid Joe en meer, en schreef ook voor het Eindhovens Dagblad (1999).

Natuurlijk ontbreken de vaste onderdelen niet zoals: Jan’s platenkast, De Spraakmakers, de Zo104 column en ZoZoo. Kaartverkoop via http://www.ccgr.nl/theater-film-en-evenementen/

One thought on “Show 29 mrt 2015

  1. […] vragen kunnen ze juist beantwoorden? We gaan het zien op zondag 29 maart. Aanvang 14.30 uur. Bekijk hier de line-up van de compleet uitverkochte  Zo104 show van 29 […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s