Show 30 nov 2014

Line-up Zo104 show van 30 november

Line-up_Zo104_30nov2014

Om klokslag 14.30 uur start de band Stranded7 met een uplugged miniconcert waarna Marjolein en Caroline het om 15.00 uur overnemen voor alweer de 4de editie van Zo104. Dan vertrekken we voor  een reis die ons eerst brengt bij geur consulente Roos Lubbers. Ze neemt je me op een geurreis als alle stijlen van parfums en Parijs, de hoofdstad van de parfum.

De Spraakmakers van Zo104 pakken hun koffers en gaan op reis. Voor jullie maken ze een selectie van de mooiste pareltjes en geven spraakmakende vakantietips.
Tijdens het opbouwen van de Gilse Quiz heeft ZoZoo een leuk filmpje klaar staan.

De Gilse Quiz staat dit keer in het teken van de wereld van transport en de vrachtwagenchauffeurs. Annemiek Boemaars en Hans Remijsen nemen het tegen elkaar op. Gaat chauffeuse Annemieke het winnen van Hans Remijsen van het gelijknamige truckservice bedrijf? Rond de klok van half vijf weten we het.

Met Jan’s Platenkast maken we een muzikale reis door Jan’s grote platencollectie. Altijd weer verrassend wat Jan uit zijn platenkast tovert.
Na de Platenkast is het tijd voor de Bitterbal SponsorShow met muziek van Stranded7.

Hoofdgast van deze Zo104 editie is Harry van Hulten. Harry is Experimental Test Pilot at XCOR Space Expeditions. XCOR Space Expeditions is de eerste commerciële Spaceline dat haar passagiers een echte astronaut ervaring biedt . Je zit niet in het passagiersgedeelte maar direct naast de piloot, onder een gigantische 4M2 koepel met uitzicht op talloze sterren . XCOR Space Expeditions wil een van de pioniers van de toekomst reizen zijn.

Na de hoofdgast dalen we neer op het podium van Stranded7 met een kort interview en muziek waarna Marleen Josten het podium mag betreden voor de Zo104 live Column. Als afsluiter heeft ZoZoo nog een grappig filmpje ontdekt. Nu zijn we op het eindstation beland voor de Zo104 afterparty in de Foyer van de Schakel in Gilze.

Aanvang show: 14.30 uur
Entree: € 3,50
Kaartverkoop: http://www.ccgr.nl/theater-film-en-evenementen
Locatie: De Schakel, Kerkstraat 104 in Gilze

2 thoughts on “Show 30 nov 2014

  1. […] De line-up van 30 november is compleet. Zo104 neemt je meer op een reis langs spraakmakende locaties en onderwerpen. Onze eerste gast is Roos Lubbers die na jarenlange onderzoek het boek ‘Parfum Gids’ uit bracht waarmee Roos direct de aandacht trok van mensen binnen en buiten de parfum industrie. Bekijk de complete zo104 line-up. […]

  2. […] de stuurknuppel van een vliegtuig. Zondagmiddag 30 november is het zover en gaat je reis beginnen. Bekijk de line-up van 30 november  op onze website. We zien jullie graag bij de lancering van Zo104. Om 14.30 uur start het aftellen […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s