Show 19okt 2014

LProostine-up Zo104 show zondagmiddag 19 oktober

De aftrap van Zo104 seizoen 2014-2015 zal om 14.30 uur plaatsvinden in de theaterzaal van De Schakel in Gilze. De bal wordt op de stip gelegd door ‘Sundaze‘, een zoals ze zelf zeggen ‘ a three-piece funk/rock band based in Amsterdam’. Sundaze staan bekend om hun rauwe en zeer energieke live performance en omvat een breed scala aan innovatieve geluiden . Ze vermengen strakke funky ritmes met catchy pop-rock melodieën, oude blues , soul , reggae en jazz-vibes. Kortom, een heerlijke smeltkroes die toegankelijk is voor een zeer breed publiek .

Start show 15.00 uur
met de bekendmaking winnaar Zo104 selfie-actie.

Jong talent uit Gilze schuift vervolgens aan op de rode sofa bij Marjolein en Caroline. Dit keer betreft het Roel Akkermans, Lecturer Grolsch Academie. Roel is betrokken bij de invulling, organisatie en lessen op de Grolsch Academie. Een opleiding voor leidinggevende in de horeca die in de toekomst ondernemer willen worden.

De Spraakmakers gaan er wederom opuit met camera en microfoon om te ontdekken Hoe het is om een maker van smaak te zijn?

Muziek intermezzo en interview met Sundaze

In de Gilse Quiz strijden Gerard de Vaan en Geert vd Ouweland om de felbegeerde Zo104 bokaal. Deze twee kastelijns uit Gilze worden aan de tand gevoeld door Marjolein en mogen verrassende vragen verwachten. Be prepared!

De Bitterbal Sponsor Show is een korte onderbreking waarin we onze sponsoren bedanken en ondertussen luisteren naar de muziek van Sundaze.

De hoofdgast van deze eerste show van het seizoen 2014-2015 is niemand minder dan Peter Swinkels oud CEO van Bavaria. Marjolein en Carolien willen o.a. van Peter weten hoe Bavaria zich toch steeds weet te onderscheiden t.o.v. van de grote biermerken.

Inmiddels is Jan ‘wereld beroemd in en om Gilze’ met zijn Jan’s Platenkast en mag natuurlijk niet ontbreken op 19 oktober. In deze aflevering duikt Jan wederom in zijn platenkast en gebruikt zijn muziekkennis om je te verrassen.

Niemand minder dan Maaike Stevens verzorgd de bekende Zo104 column. Overdag staat Maaike voor de klas, in haar ‘vrije tijd’ is ze moeder van twee jongens, getrouwd met Patrick en theaterbeest. Een klasje Zo104 met 300 m/v. is voor haar dus geen probleem.

ZoZoo, een nieuw item, serveert u spraakmakende video’s van internet. Aansluitend de afterparty in de foyer van De Schakel. Proost.

Bestel je tickets via het ticketsysteem van De Schakel.

3 thoughts on “Show 19okt 2014

  1. […] zijn live column bij Zo104, aanvang show 15.00 uur. Meer over Jan de Jong Bekijk de line-up van het programma […]

  2. zo104 schreef:

    […] Op zoek naar een leuke tip voor de zondagmiddag, maar niet de standaard boswandeling of tv-hang-middag?  Kom vanmiddag naar de première van Zo104 aanvang 15.00 uur. Kom op tijd om zeker te zijn van een kaartje. Bekijk hier het programma. […]

  3. […] kom je ons daar tegen. Maar het liefst zien we jullie op de zondagmiddag van 19 oktober, we hebben een prachtig programma klaarstaan en al (bijna) 200 kaartjes in de voorverkoop verkocht. We hebben er veel zin in! Tot Zo, […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s