De Spraakmakers maken bier

Heb je de Spraakmakers gemist tijdens de Zo104 show op 19 oktober 2014? Hier is je ‘uitzending gemist’. Of zoals we dat in Gilze zeggen: Kwas nie gekomen mar kwilhut toch zien.” De spraakmakers van Zo104 zitten aan tafel en vragen zich af waarom ze zelf geen bier kunnen brouwen. Na kort beraad starten ze met een marktonderzoek. Wat zijn de ingrediënten van bier en hoe maak je dat. Al snel komen ze tot de conclusie dat ze hulp moeten inroepen van echte professional, dus brengen ze een bezoek aan de Gilse bierbrouwers De Drie Musketiers. Daar leren ze dat geduld en hygiënische werken het belangrijkste is tijdens een brouwproces van bier. De Spraakmakers gaan aan de slag met eigen bier en zo is het biermerk Spraak geboren.

Jan’s Platenkast van 19 oktober 2014

Jan’s Platen kast van Zo104 staat in het teken van bier. Bier en muziek horen bij elkaar zoals de kurk en de fles. Ook op 19 oktober 2014 verrast jan ons tijdens de zondagmiddagshow van Zo104 met tal van muzikale voorbeelden zoals het mooiste bierlied en het mooiste katerlied.

 

Muziektip’s van Jan


Natuurlijk mag Jan’s Platenkast niet ontbreken tijdens Zo104. Ook morgen 19 oktober is Jan weer te zien en wend zijn muziekkennis aan om ons te verrassen. Toto zo, tot Zo104.