Zo104 Kids 19 juni 2016

MijnTV bij Zo104-Kids

Zo104-Kids, zondagmiddag 19 juni, aanvang 14.30 uur, theaterzaal De Schakel Gilze.
De meeste van jullie kennen het wel: Zo104. Voor degenen die het niet kennen: het is een spraakmakende zondagmiddag talkshow. Maar deze keer wordt de Zo104 wel heel bijzonder want hij wordt geheel bedacht en gemaakt door alle kinderen van groep 8 van basisschool De Bolster uit Gilze. Dat in samenwerking met alle medewerkers van Z0104.

Zo104-KidsAls je opgroeit in een tijd waar je omringt bent met beeldschermen, van groot tot klein, dan is TV kijken al lang niet meer thuis op de bank zitten. Overal waar een internetverbinding is kun je kijken en spelen. Dat is voor de kinderen van Basisschool De Bolster (Gilze) uit groep acht MijnTV. En dit hebben ze zelf samengebracht tot een spraakmakende talkshow: Zo104-Kids.
Op de gastenlijst staat de vlogger Femkeeej (Femke Jansen). Femkeeej vlogt over lifestyle, mode en alles wat een meid van 17 leuk vindt . Dit lokaal talent neemt plaats op de bank bij Nynke en Demi die de presentatie verzorgen van deze Zo104-Kids talkshow.
Hoofdgast is bij Zo104-Kids zijn de oprichters van DreamPunks, een eigenwijs videogames Company uit Breda.
Niets past er beter in het thema MijnTV als vloggers. Groep 8 heeft dan ook twee kanjers uitgenodigd voor de Gilse Quiz. Makan, die op zijn YouTube kanaal DeMakanGames vol grappen en grollen een dikke 14.000 abonnees noteert neemt het op tegen Femke die met haar lifestyle YouTube kanaal femkeeej meer dan 11.900 fans weet te boeien.
In Zo104-Kid mag ook de Spraakmakers en Platenkast niet ontbreken. Deze keer docu’s van en door groep 8, we laten ons graag verrassen. Ook het ZoZoo team heeft de leukste filmpjes voor je klaar staan. Muziek wordt gebracht door Cecilia Primo, een groep jonge talentvolle muzikanten uit Gilze met een brede muzikale smaak.
De afsluiting van Zo104 is traditioneel een goed verhaal. Ook in deze Kids-editie sluiten we af met de column. Luc Bul (Bolster leerkracht groep 1-2) geeft zijn visie op MijnTV.

Zo104-Kids is gerealiseerd door de leerkrachten van de groepen 8: Mike, Franca en Tamara van Basisschool de Bolster uit Gilze  in samenwerking met de vrijwilligers van Zo104.  Doel; kinderen meer betrekken bij theater maken in hun eigen dorp. Dit Zo104-idee vloeit voor uit de Brabantse Dorpen Derby 2015, en initiatief van de provincie Noord-Brabant.

Basisschool De Bolster Gilze