Zo104 talkshows

Zo is Zo104 ontstaan: van dagdroom naar programma

Wat zou jij willen doen op een winterse zondagmiddag? Dat was de vraag die wij ons stelden. We fantaseerden dat we gingen luisteren naar live muziek van muzikanten die aan de weg timmeren. Of dat we een documentaire bekijken over lokale of regionale personen met een bijzonder beroep of hobby. Wat lijkt het ons leuk om ook mee te kunnen spelen in een spelprogramma of rustig achterover leunen en luisteren maar een interview met een bekende Brabander, Nederlander of lokaal persoon.

Presentatie: Caroline Huetink en Marjolein Cornelissen.

Ook luisteren naar een scherpe visie op actuele onderwerpen vinden we leuk op een winterse zondagmiddag. Kortom we willen verrast worden en, niet te vergeten, samen nagenieten met een hapje en drankje. Het team van Zo104 stopt niet bij fantaseren en dagdromen, maar stelt met 20+ enthousiaste vrijwilligers een programma samen, die we graag zelf zouden willen bezoeken. De naam Zo104 is een combinatie van Zondag (Zo) en het huisnummer van de theaterzaal de Schakel in Gilze, 104.

De Zo104 shows zijn vier maal per jaar geprogrammeerd op een zondagmiddag, in de maanden oktober tot maart. Locatie: de theaterzaal van de Schakel te Gilze. Zo104 is een snelle en afwisselende talkshow met spraakmakende gasten die vertellen over hun inspirerende hobby of beroep. Deze gasten worden geïnterviewd op de rode sofa van Zo104. Buiten twee vaste gasten brengt Zo104 ook live muziek, de Gilse Quiz en de eigen documentaires: Jan’s Platenkast en De Spraakmakers. Zo104 wordt afgesloten door een man/vrouw met een goed verhaal in de Live Column. Een show die je gezien moet hebben! Bekijk de ‘Zo104 Wall-of-Fame’ en zie welk lokaal talent en bekende gasten al bij Zo104 zijn geweest.

 

De Gilse Quiz heeft altijd verrassende vragen in petto.

de makers van spraak

De Spraakmakers van Zo104 in actie

Jan Broers

Jan’s Platenkast is een vast onderdeel van Zo104.

theaterzaal Schakel Gilze

Gezellige sfeer in de theaterzaal van de Schakel tijdens de Zo104 show.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s