ZoMaar-2018

Op zaterdagavond 7 juli kun je voor de derde keer genieten van ZoMaar, de Zomerpicknick van Zo104. Op een weilandje net buiten Gilze. Locatie: Alphenseweg bij de Vlaamse schuur links naast huisnummer 18. Zelf zorg je voor je hapje, drankje en kleedje of stoeltje. Wij zorgen voor een leuk gevarieerd programma en een toiletwagen. Slimme bezoekers komen te voet of met de fiets.

Line-up Zomaar 2018
ZoMaar 2018 heeft een kleine verrassende line-up in 2018. Om 21.30 uur neemt de band Sowieso je mee op een summertrip en kom je lang de beste muziek de Nederland ons te bieden heeft. Ook woordkunstenaar en rapper Kymer McGyver (Gilze, Canada) staat live on stage bij ZoMaar met zijn beats, rhymes en scratches. De afsluiter bij ZoMaar 2018 is niemand minder dan cabaretier Benjamin van der Velden. Met zijn 27 jaar heeft hij al een scherp oog voor menselijk gedrag. Zijn alledaagse observaties vormen de kern van zijn theater show. Naast luchtige verhalen uit het leven van alledag gaat Benjamin filosofische bespiegelingen niet uit de weg. Combineer dit met zijn muzikaal talent en er ontstaat een sterke show.

ZoMaar heeft geen paraplu
Dus bij slecht weer gaat het niet door. We melden dit op donderdag 5 juli via website (zo104.com), Twitter (Twitter.com/zo104gilze) en Facebook (facebook.com/zo104). De toegang is gratis. Aanvang 21.30 uur. Wei open vanaf 20.30 uur.