ZoMaar 2019

Verrassende gasten bij ZoMaar op 6 juli

 

Zaterdagavond 6 juli is het alweer de 4e editie van het mini-event ZoMaar. En ZoMaar is anders dan anderen. Hier zorg je zelf voor je hapje, drankje en stoeltje. Je mag zo (gratis) binnenlopen vanaf 20.30 uur en een plekje zoeken op onze wei. Deze ZoMaar editie heeft een verrassende gastenlijst.

De aftrap is aan de Amsterdamse band Gliss. Deze drie gasten uit onze hoofdstad laten op hun EP (Platenlabel L.E.F.) al horen dat ze beschikken over een eigen sound. Zelf omschrijven ze die als ‘kabbelend ontmoet funky: zoet waar het moet, vunzig wanneer het kan’. Het broeierige en dansbare sfeertje ken vele lagen en is heerlijk om naar te luisteren en om op te dansen.

Stand up comedian Wouter Monden is ook te gast bij ZoMaar. De stijl van Wouter is toegankelijk, scherp, hard en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter won de Culture Comedy Award, was te zien bij RTL 4’s The Comedy Factory en is wekelijks te horen op Q-Music. Met zijn solovoorstelling ‘Zomaar’ (wat een toeval) speelt hij nu in Nederlandse theaters. In september doet hij ook De Boodschap in Rijen aan.

De Belgische band The Subtitles is de derde gast op de ZoMaar lijst. De muziek van deze 8 muzikanten lijkt zo geïmporteerd uit het zonnige Caraibische gebied. The Subtitles besloten in 2005 om de wereld te veroveren met hun muziek. Deze eigen creaties bestrijken een breed scala aan stijlen van reggae en ska tot uiterst dansbare wereldmuziek. Na het eerste album in 2008 ontpopten ze zich gestaag tot prettig gestoorde podiumvlinders. Hun muziek haalt jong en oud uit hun stoel en ontaardt altijd in een heus dansfeest.

De Spraakmakers tonen de leukste aflevering in de ZoMaar buitenbioscoop. Ze kunnen inmiddels kiezen uit maar liefst 20 afleveringen. Tot iets na middernacht mag Hookipa & Pikachu draaien tot ZoMaar het licht uit doet.

Heb je ZoMaar nog niet eerder bezocht? We starten om 21.30 uur en de entree is gratis. De locatie is aan de Alphenseweg in Gilze, op het weiland bij de Vlaamse schuur links naast nr.18 net buiten de kom van Gilze. Kom vooral met de fiets of te voet. Je auto kun je parkeren bij Café- Restaurant, De Hooikar even verder op. ZoMaar zorgt voor het leuke programma en de wc-wagen, jij zorgt dat je wat kunt eten en drinken. Mooie deal toch? Je bent van harte welkom. Meer op zo104.com. Tot zo, tot 6 juli.