ZoMaar 23 juli 2016

ZoMaar 2016

ZoMaar op grasveldje bij Verhoven Gilze

Bezoek je ZoMaar op zaterdagavond 23 juli, dan zorgen wij voor een leuk programma en jij voor de rest. Deze zomeravondpicknick is een cadeautje van de vrijwilligers van Zo104 aan alle fans. ZoMaar kun je gratis bezoeken en is leuk voor de hele familie. Op de ZoMaar gastenlijst staan de band Trackless en Standup comedian Steven (De Braboneger) Brunswijk. Ook wordt er een korte film getoond in de buitenbioscoop.

Muziek. De band Trackless, die op 1 feb. 2015 al eens te gast was bij Zo104, brengt eigen nummers van hun twee albums. Nummers die zijn overgoten met een pittig sausje van folk en poprock. Een bijzonder sausje uit eigen keuken en dat smaakt naar meer. Trackless is bijna kind aan huis in Gilze en onder het genot van je eigen hapje en drankje kun je vanuit je zelf meegebrachte stoel genieten van deze Bredase band onder leiding van Marinke en Luuk Paulussen.

Film. Het grasveldje tussen de heuvels van sportvelden Verhoven in Gilze is op de laatste zaterdagavond voor de schoolvakantie even een heuse buitenbioscoop. Vanuit je eigen stoeltje kun je kijken naar een home-made film. Waar die film over gaat is nog een verrassing, maar hij is gemaakt door het filmteam van De Spraakmakers en Jan’s Platenkast. Dus vergeet je popcorn niet.

Steven Brunswijk bij ZoMaarHumor. Onze laatste ZoMaar gast is niemand minder dan Steven Brunswijk. Steven is dankzij zijn Dumpert-filmpje “Gewoon Betalen” bekend onder de artiestennaam De Braboneger. De filmpjes tikten meer dan 400.000 kijkers aan op Dumpert. Dankzij Dumpert is Steven dan ook ontdekt door honderdduizenden mensen en minstens zo vaak bekeken op Youtube. Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van Nederlanders te veroveren. De volgende uitdaging van Steven is zijn theaterdebuut “Vooroordelen”. De voorstellingen zijn razend snel uitverkocht. Nu komt Steven zijn humor en Tilburgse dialect uitproberen op Gilze.

Picknickmand: Wat doe jij in je picknickmandje als je naar ZoMaar gaat? Natuurlijk heb je genoeg hapjes en drankjes bij om de avond door te komen, voor jezelf en om te delen. Een hapje en flesje drank tijdens de muziek van Trackless, popcorn met sodapop tijdens de korte avondfilm en een pilsje tijdens het luisteren naar standup comedian Steven, Braboneger, Brunswijk. Dus zaterdag 23 juli is het weer tijd om de bolderkar uit het schuurtje te halen en de klapstoeltjes af te stoffen. Trackless trapt af om 21.30 uur. Je bent al eerder welkom om het beste plekje uit te zoeken op het grasveldje tussen de Gilse heuvels bij sportvelden Verhoven aan het einde van de Ridderstraat.

ZoMaar houdt niet van regen en heeft geen paraplu, dus op donderdag 21 juli laten we weten of het door kan gaan. Volg ons op: https://www.facebook.com/zo104twitter.com/Zo104Gilze.
Tot zo, tot ZoMaar 🙂