ZoMaar zaterdagavond 18 juli

ZoMaar 18 juli 2015 GilzeOp zaterdagavond 18 juli ben je welkom op de Aplhenseweg (links naast nummer 18) bij de oude Vlaamse schuur voor ZoMaar! Een gezellig mini buitenevenement in Gils Going Dutch stijl. Die de sfeer heeft van een familie picknick. Zelf zorg je voor je drankje of hapje en wil je zitten dan heb je een eigen stoel bij je. Verras ook je medebezoekers want delen is leuker! Entree is gratis. Wij zorgen voor de rest. We zijn erg benieuwt wat jullie allemaal meebrengen.

De ZoMaar gasten:
De Gilse band Death Rabbit & the fortunate foxes starten om 20.30 uur. En kun je luisteren naar rootsmuziek in de breedste zin van het woord  zoals hillbilly, country, folk, gospel en blues wat worden gecombineerd met eigentijdse Americana muziek. Als tweede gast heeft ZoMaar Jan de Jong voor je. Onder genot van je eigen drankje luister je naar zijn verhaal.  Jan is buiten verhalenverteller ook leraar Nederlandse literatuur, liefhebber van poëzie en columnist voor BN DeStem.
Als afsluiter brengen we Javier Guzman. Deze Spaans-Nederlands stand-up comedian, cabaretier en (stem)acteur is een echte duizendpoot en deed ook uitstapjes naar tv en film. Je ken Javier misschien al van zijn theatershows als Absurd verlicht (2014), Delirium II (2013) en Oorverdovend uit 2010.

Opzet van ZoMaar
Op de unieke locatie aan de Alphenseweg hebben de vrijwilligers van Zo104 een weiland ingericht met een klein open podium en sfeervolle verlichting zodat je maximaal kunt genieten van de zomeravond en buitenlucht. Geen overkapping of tent dus. Daarom kan ZoMaar alleen doorgaan bij droog weer. Op deze website en facebook word je op de hoogte gehouden. Maar natuurlijk hebben we een mooie zomeravond besteld bij de weergoden 🙂
Gilse band Death Rabbit & the fortunate foxes Verhalenverteller Jan de Jong Stand-up comedian  Javier Guzman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s