Show 18 dec. 2016

 

Op 13 november start de kaartverkoop van de 12e editie van de Gilse Talkshow; Zo104. Vanaf 10.00 uur kun je via de website van de Schakel www.ccgr.nl je de kaartjes kopen voor slechts € 3,50. En die verkoop gaat meestal razend snel want Zo104 heeft veel fans. Dus wil je nu ook een kaartje, zorg dan dat je met je computer om 10.00 uur in de startblokken staat. Nog niet bekent met deze in Gilze gemaakte show? Zo104 is een snelle dynamische, 2,5 uur durende talkshow die je mag vergelijken met talkshows die je kent van TV. Met bekende en minder bekende gasten die een spraakmakend verhaal hebben. Maar ook live muziek (mini concert), eigen korte films en de Gilse Quiz. We sluiten af met een goed verhaal in de column. Zo104 is er vier keer per jaar, van oktober tot april.

Zo104 gasten 18dec 2016

De komende Zo104 show van 18 december heeft het thema ‘eigenwijs’.
En voor die show heeft Zo104 een aantal leuke gasten uitgenodigd. Je kent ze wel, eigenwijze mensen die tegen de stroom inzwemmen, voor wie ‘kan niet’ geen optie is. Mensen die hun eigen gang gaan en hun hart volgen. Kortom, mensen met een spraakmakend verhaal die we graag op de bank hebben.

Muziek bij Zo104
Zo104 start om 14.30 uur met een mini-concert van een half uur. Deze keer is het podium in theaterzaal de Schakel voor Myllie Tunes. Op het podium kun je niet om Myllie heen. Ze eist de aandacht op met haar rauwe stem en eigenwijze stijl. Myllie Tunes (Breda) is een singer-songwriter die je misschien kent van ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ of haar project ‘Hey Gorgeous!’ Ook bij ‘De grote prijs van Nederland’ stond Myllie Tunes op het podium. Haar flinke dosis levenservaring hoor je terug in haar eigen nummer die klinken als een mix van akoestische folk, rock, soul, blues en jazz.

Gils talen te gast bij Zo104
Marjolein en Caroline ontvangen Robbert Timmermans als eerste gast op de rode bank.
Robbert Timmermans (Gilze) heeft zijn succesvolle motorcross-carrière moeten beëindigen vanwege een ongeluk. Maar dat weerhoud Robbert er niet van om, 8 jaar na zijn ongeluk, aan de Zwarte Cross deel te nemen in een aangepaste auto. Door het motorcross ongeluk kan Robbert niet meer lopen maar de passie voor die sport en snelheid is er nog altijd. Op de bank vertelt Robbert oven zijn passies en hobby’s.

Schorem op de bank bij Zo104
Zo104 heeft ook nog twee Rotterdamse gasten voor je, Leen en Bertus. Ze zijn de oprichters van Schorem haarsnijder & barbier. Schorem is de meest eigenwijze old school men-only barbershop van Nederland. Ze hebben het oude ambacht van de herenkapper weer opnieuw op de kaart gezet. Knippen of scheren, Schorem volgt geen fashiontrends maar is puur rock-and-roll. Het heeft hierdoor fans en bekende klanten van over de hele wereld. Ben je benieuwd naar hun verhaal? Koop dan zondag 13 november je kaartjes.

De Gilse Quiz
Deze keer staat Laura Gerritsen -van Heijst tegenover Mark Brands, twee keer Gils (zang) talent met hun eigen wijsjes. Wie is het snelst met de knop en wie heeft de meeste kennis paraat? Op de zondagmiddag van 18 december zie je het.

Eigenwijs verhaal van Loes
Deze eigenwijze Zo104 show wordt afgesloten door Loes van Poppel. Loes (19 jaar, Gilze) studeerde in Breda aan De Nassau en zette haar studie voort aan de International Business Administration (IBA) van de Tilburg University. De vrienden van Loes vinden haar eigenwijs en een beetje gek. Haar ambitie is om nog zoveel mogelijk te doen en zien in het leven. Reizen is dan ook een van haar grootste passies, maar ook gitaar spelen en gezellige dingen doen met vrienden. Loes is tweedejaars student aan de IBA maar ook zit Loes in de studentenpartij van de faculteitsraad van de economische faculteit waarin ze haar mede studenten vertegenwoordig. Filosofie boeit haar erg en denkt graag na over doelen in haar leven. Deze reislustige Gilse dame mag op 18 december de Zo104 show afsluiten met een goed en eigenwijs verhaal.

Of je nu van een goed interview houdt, live muziek, amusante filmpjes of een quiz, Zo104 heeft het allemaal. Plus de drukbezochte afterparty met een drankje in de foyer van de Schakel. Kom een keer kijken en wie weet ben je daarna ook fan van dit Gilse initiatief dat door vrijwilligers bedacht en gemaakt wordt.

Ticketverkoop start op zondag 13 nov. (10.00 uur) https://zo104.com/direct-zo104-tickets/