Show 2 april 2017

Het thema van de show is “waarheid” en mede dankzij politieke verkiezingen in de wereld zeer actueel. In Amerika en Europa is er zelf al een “alternatieve waarheid” als de waarheid die we zo gewend zijn even niet goed uitkomt.

Line-up

Zo104 talkshow nummer 14 heeft een heel wat te bieden. De aftrap is aan de band No Bra’ss. No Bra’ss is een band vol passie en vuur en willen die het liefst tussen het publiek op straat ten gehore brengen. Vier muzikanten van de big-band zochten mede muzikanten om deze droom waar te maken. Nu staan de met 10 man sterk tussen het publiek te genieten. Zelf plakte ze het label ‘dé funky brass band van Nederland!’ Op zondagmiddag 2 april mogen ze bij de talkshow Zo104 het dak eraf komen blazen. Dit keer niet op straat maar op het podium van theaterzaal de Schakel in Gilze.

Na het korte verhaal van Caroline mag de eerste gast, Joris Kock, aanschuiven bij Marjolein en Caroline. Joris is een gepassioneerd marketeer en werkzaam bij PauwR (Digital Marketing and Media Agency) en Your Ad. Met een Fontys Hogeschool Tilburg, Commerciële Economie (2009) op zak start Joris in het digitale communicatie vak. Een vak dat volop in beweging is. Maar de online wereld staat ook onder druk. Welk bericht is waar en welke is fake news?

De avonturen van De Spraakmakers van Zo104 is een van de favoriete onderdelen van het publiek. Elke keer weer een verrassing wat ze uit de hoed toveren. Deze keer is het thema van de show ‘waarheid’. We gaan zien welke uitdaging ze aangaan.

Het is je misschien opgevallen dat de Gilse Quiz nog geen kandidaten heeft gepresenteerd. Wel nu, iedereen in de zaal maakt kans om deel te nemen, Dat wordt als vanouds weer een gezellige boel.

Tijdens de Bitterbal Sponsorshow geniet het Zo104 publiek in de Schakel van een ambachtelijke bitterbal. Deze keer aangeboden door De Heer Elektro (Oranjestraat 25A Gilze). Ook maak je kennis met de band No Bra’ss en heeft Marjolein vast nog wat vragen de dit 10-tal. Tijdens het spelen van de band worden al de sponsors van Zo104 bedankt.

Ondertussen wordt de rode Zo104 sofa klaar gezet voor de tweede gast deze middag. Dat is niemand minder dan Peter van der Hurk. Peter is helderziend, helderhorend en helder voelend. In 2008 wint Peter het RTL4-programma ‘Het Zesde Zintuig’. Daarna is hij een vaste paragnost bij ‘Het Zesde Zintuig-Plaats Delict’ waar paragnosten, met succes, hun gaven gebruiken om een doorbraak te forceren in cold-cases van de politie. Zijn eigen paranormale shows ‘Dichtbij Tour’ worden druk bezocht mede dankzij het hoog entertainment gehalte.

Nu zijn we bijna aan het einde van de show, maar niet voordat we hebben kunnen genieten van Jan’s Platenkast. Jan vertelt in elke Zo104 show voor de camera zijn verhaal en laat het publiek genieten van muziek en anekdotes.

De laatste in deze line-up is Roy van Kerkhof. Als afsluiter van dit seizoen is het aan Roy om de zaal te boeien met en kort spraakmakend verhaal in de column. Roy is advocaat en een van de initiatiefnemers van ‘de Advocatenbus’. In vijf jaar tijd wil de Advocatenbus in 11 steden een bus in het centrum hebben. Dit om de toegang tot een advocaat zo laag mogelijk te maken. Wie kan nu beter een verhaal vertellen over waarheid!

Tijd voor de afterparty in de foyer van de Schakel waar het altijd gezellig druk blijft tot lang na de show. Bijpraten met vrienden of de gasten ontmoeten. Het kan allemaal. Tot zo, tot 2 april in de Schakel. We starten om 14.30 uur.