Show 23 mrt 2014

Line-up
Sport is de rode draad in de Zo104 show van 23 maart. Singer-songwriter Rob van den Biggelaar heeft de uitdaging aangenomen om de Zo104 show muzikaal in te vullen.

Als jong sporttalent komen op de bank Ruben Doorakkers samen met zijn vader Cees Doorakkers. Ruben is motorcoureur en net als zijn vader zeer gedreven.
Gilse Quiz met Joris van Dongen (Den Brooy) en Erik Hoevenaars (De Doortrappers)

In de Gilse Quiz staan twee Gilse wielrenners tegenover elkaar. Erik Hoevenaars van wielerploeg de Doortrappers en Joris van Dongen van wielerploeg Den Brooy. Het is aan Erik en Joris om alle vragen zo goed/snel mogelijk te beantwoorden. Maar de makers van de Gilse Quiz hebben altijd wel een verrassing in petto dus je weet nooit wat er gaat komen.

Jan’s Platenkast duikt in de wereld van de sport en laat ons genieten van leuke ‘sport’nummers en aardige wetenswaardigheden over artiesten of albums.

Dit keer hebben we maar liefst twee hoofdgasten: Rene en Willy van de Kerkhof. Deze twee oud voetbal profs worden aan de tand gevoeld door Marjolein en Caroline.

De Zo104 live Column wordt gebracht door Jan Boelhouwer, burgemeester van gemeente Gilze-Rijen. Als afsluiting een kort filmpje van de heren van de Plastuit. Aansluitend is er de Zo104 afterparty in de foyer van de Schakel.

Zo104 23 maart

De gasten van 23 maart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s