Muziek van Bel-Air tijdens Zo104 op 15 maart

Zo104 kan niet zonder muziek. Op 15 maart is Bel-Air te gast en kun je genieten van hun eigenzinnige muziek.
Bel-Air zijn drie jongelingen uit het niemandsland tussen Brussel en Oost-Vlaanderen. Ze reisde alle 3 met de trein naar school in Brussel. Toch kwamen ze elkaar daar niet tegen: zanger/gitarist Anton ontmoette de andere leden afzonderlijk op lokale feestgelegenheden. De bezegeling kwam er echter wel op de trein!
Leden Van Bel-Air zijn Rik Vonckx, Mien Heyvaert en Anton De Wolf. Bel-Air speelt graag en heeft als doel de wereld te zien door de ogen van de plaatselijke café’s. Ze laten zich inspireren door ronkende namen als Joy Division, Paul Weller, The Stone Roses, Oasis, The Libertines of The Smiths maar evenzeer door ‘kleinere’ helden zoals Parcels of Kakkmaddafakka.

Bel-Air